VNG Gelderland
Postbus 1, 6658 ZG Beneden-Leeuwen
Telefoon: 026-669 01 96
secretariaat@vnggelderland.nl
Menu

Uitnodiging Meet and Greet

In Gelderland zijn verschillende kenniswerkplaatsen actief die zich richten op vraagstukken in het sociaal domein. Binnen deze kenniswerkplaatsen buigen professionals uit de praktijk, beleid, onderzoek en onderwijs zich over complexe maatschappelijke vraagstukken om gezamenlijk tot meer inzicht en – waar mogelijk – oplossingen te komen voor de praktijk. Centraal staat het van/met elkaar leren én het ontwikkelen van kennis. Vaak hebben de vraagstukken een specifiek regionaal karakter én zijn inzichten direct toepasbaar in de uitvoeringspraktijk van het sociaal domein. Dit maakt het aanhaken bij deze kenniswerkplaatsen voor gemeenten dan ook zeer relevant.

Om de verbinding tussen de kenniswerkplaatsen in Gelderland en de 51 Gelderse gemeenten verder te versterken, organiseert het Platform Sociaal Domein samen met VNG Gelderland een “Meet and Greet”. Deze Meet and Greet is zowel voor beleidsambtenaren als bestuurders van gemeenten in Gelderland toegankelijk.

Datum: woensdag 29 november 2023, van 09.30 tot 13.00 uur

Locatie: HAN University of Applied Sciences, Campus Arnhem, Ruitenberglaan 26. Aula begane grond.

Programma: wordt begin november definitief. Maar aanwezig zijn in ieder geval de 2 Werkplaatsen Sociaal (HAN, CHE) en de 2 Academische Werkplaatsen Jeugd.

Aanmelden:  https://vnggelderland.nl/meet-and-greet/

Meer informatie over de Meet and Greet en het programma leest u in de uitnodiging: Uitnodiging en programma Maak kennis met kennis

 

 

Laatste nieuws

Dag van de Gelderse Gemeenten 2024
VNG Overijssel en VNG Gelderland ontmoeten elkaar in Oost NL
Uitnodiging Meet and Greet
Jeroen Joon benoemd tot waarnemend burgemeester van Harderwijk