VNG Gelderland
Postbus 1, 6658 ZG Beneden-Leeuwen
Telefoon: 026-669 01 96
secretariaat@vnggelderland.nl
Menu

Over de Gelderland Academie

De Gelderland Academie is het platform voor het delen van praktijkgerichte kennis en ervaring voor volksvertegenwoordigers, bestuurders en ambtenaren bij Gelderse gemeenten en waterschappen en bij de provincie Gelderland.

Voor deze doelgroep organiseert de Gelderland Academie bijvoorbeeld kennis- en netwerkbijeenkomsten, podcasts en webinars. Het aanbod is kosteloos en in de buurt. Het kenmerkt zich door een regionale insteek, persoonlijk contact en het delen van ervaringen.

De Gelderland Academie is opgericht door VNG Gelderland en provincie Gelderland met als missie het helpen waarborgen van de kwaliteit en de continuïteit van het openbaar bestuur in Gelderland. Dit doen we door de positie van lokale bestuurders en ambtenaren te versterken, zodat zij beter toegerust zijn om hun taken goed uit te voeren.

Voor wie?
De Gelderland Academie is er voor iedereen die actief is in het openbaar bestuur in Gelderland. Voor volksvertegenwoordigers bij gemeenten (raadsleden), provincie (Statenleden) en waterschappen (leden algemeen bestuur), voor gemeentebestuurders (wethouders en burgemeesters), voor provinciebestuurders (gedeputeerden en commissaris) en voor waterschapbestuurders (dijkgraven en heemraden) en voor ambtenaren.

Contact
Op www.gelderlandacademie.nl vind je alle informatie over de Gelderland Academie zoals een agenda met alle bijeenkomsten, terugblikken en een kennisbank. Neem zeker een kijkje!

Kan de Gelderland Academie iets voor je betekenen of heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via info@gelderlandacademie.nl.
Linkje naar website: https://www.gelderlandacademie.nl

Laatste nieuws

Bestuurslid Corrie Jansen-Van den Brink stelt zich voor
Geslaagde Dag van de Gelderse Gemeenten 2024
Column bij ALV VNG Gelderland 8 april 2024
VNG Overijssel en VNG Gelderland ontmoeten elkaar in Oost NL