VNG Gelderland
Postbus 1, 6658 ZG Beneden-Leeuwen
Telefoon: 026-669 01 96
secretariaat@vnggelderland.nl
Menu

Vacature: Welke wethouder komt ons bestuur versterken?

VNG Gelderland is op zoek naar een nieuw bestuurslid. Burgemeester André Baars heeft ons bestuur verlaten. We zoeken een wethouder die zijn plaats wil innemen.

VNG Gelderland draagt bij aan een goede rol voor de Gelderse gemeenten richting provincie Gelderland en de landelijke VNG. Dat doen we door bijeenkomsten te beleggen, kennis te delen, bij te dragen aan de voordrachten voor leden van VNG-commissies en meer. In het Koersdocument beschrijven we onze missie en ambities.

VNG Gelderland zoekt een enthousiaste en betrokken bestuurder
Wat vragen wij van je?

– De bereidheid om je enthousiast en betrokken in te zetten voor VNG Gelderland
Je zet je in voor ons bestuur en bent actief aanwezig bij bestuursvergaderingen (5 à 6 keer per jaar), overleg met de Gedeputeerde Staten en anderen en de jaarlijkse Dag van de Gelderse Gemeenten.
– Kennis van bestuurlijke ontwikkelingen
Je weet wat er speelt in gemeenteland en met name in ons Gelderland. Het is gemakkelijk wanneer je een goed netwerk hebt en handig wanneer je deel uitmaakt van een VNG-commissie.

Gelet op de spreiding binnen het bestuur gaat de voorkeur uit naar een bestuurskandidaat uit regio Noord-Veluwe. Uiteraard zijn kandidaten uit andere regio’s ook van harte welkom om te reageren. Politieke en geografische spreiding is van belang, maar kwaliteit staat voorop.

Maak je interesse kenbaar vóór 11 januari 2021
Stuur hiervoor je cv en een motivatie naar secretariaat@vnggelderland.nl. Begin februari vinden er, rekening houdend met de dan geldende maatregelen, fysieke gesprekken plaats tussen de kandidaten en een selectiecommissie uit ons bestuur.

Wil je meer weten?
Neem contact op met secretaris Leo Bezemer via 06 1010 1851 of mail naar secretaris@vnggelderland.nl of secretariaat@vnggelderland.nl.

Laatste nieuws

Aanpak zorgfraude nodig, rechtvaardig en sociaal
Even voorstellen: Harriët Tiemens
Vacature: Welke wethouder komt ons bestuur versterken?
Verkiezing Beste Bestuurder 2020