VNG Gelderland
Postbus 1, 6658 ZG Beneden-Leeuwen
Telefoon: 026-669 01 96
secretariaat@vnggelderland.nl
Menu

Regiobijeenkomst: Aan de slag met lokaal gezondheidsbeleid en preventie

De VNG organiseerde in het najaar van 2019 12 regiobijeenkomsten op provincieniveau over lokaal gezondheidsbeleid en lokale preventieakkoorden. Specifiek bedoeld voor beleidsambtenaren die gezondheidsbeleid/preventie in hun takenpakket hebben. Ook dit voorjaar organiseert de VNG bijeenkomsten, maar dan digitaal.

De Gelderse bijeenkomst vindt plaats op 29 april van 10.00 – 12.30 uur.

De bijeenkomst bestaat uit een interactief programma met ruimte voor lokale inspiratie, netwerkvorming en uitwisseling over belangrijke zaken die nu eenmaal staan in de Landelijke Nota Gezondheidsbeleid. Deelnemers worden geïnformeerd over de belangrijkste landelijke ontwikkelingen op het gebied van gezondheid en preventie die relevant zijn voor gemeenten. Daarnaast worden er 3 verschillende deelsessies georganiseerd.

Bent u gemeenteambtenaar in Gelderland en zoekt u tools, kennis, informatie en contacten om u op weg of verder te helpen? Zoekt u inspiratie of heeft u zelf waardevolle ideeën en ervaringen om te delen? Schrijf u dan nu in!

Kijk voor meer informatie en het inschrijfformulier op Regiobijeenkomst: aan de slag met lokaal gezondheidsbeleid en preventie(Gelderland)

Laatste nieuws

VNG Gelderland bestaat 100 jaar en schenkt Gelderse gemeenten een boom
Terugblik bestuurlijke dialoogsessie ‘Toekomst van ons drinkwater’
Quick scan coalitieakkoorden
Toekomst van de Gelderse veren