Nieuws

Een overzicht van de laatste nieuwsberichten van de VNG afdeling Gelderland.

Heeft u vragen of opmerkingen, of wilt u zelf een nieuwsbericht insturen? Mail dan naar:
secretariaat@vnggelderland.nl.

VNG Afdeling Gelderland zoekt een nieuw bestuurslid

18-01-2017

Wat zijn de uitdagingen voor de toekomst?

VNG Afdeling Gelderland zoekt een enthousiaste en betrokken bestuurder.

Het behartigen van belangen, het delen van kennis en het organiseren van netwerk- en inhoudelijke bijeenkomsten ter versterking van de gezamenlijke en afzonderlijke bestuurskracht van Gelderse gemeenten.

VNG Afdeling Gelderland is op zoek naar één nieuw bestuurslid. Met het vertrek van Loes Van Ruijven is er weer plaats voor een burgemeester in het bestuur. Kunt u zich vinden in de ambitie van VNG Afdeling Gelderland en bent u bereid om u in te zetten voor de Gelderse gemeenten?

Wat vragen wij van u?

  • De bereidheid om zich enthousiast en betrokken in te zetten voor de VNG Afdeling Gelderland, onder andere door een bijdrage te leveren aan onze uiteenlopende activiteiten (bijvoorbeeld een dagvoorzitterschap of een deelname aan een werkgroep)
  • Een actieve houding tijdens de bestuursvergaderingen (5 á 6 per jaar), het overleg met GS en de Dag van de Gelderse Gemeenten.
  • Kennis van bestuurlijke ontwikkelingen, met name in Gelderland

Vanwege de huidige samenstelling van het bestuur willen we met name burgemeesters uit de regio’s Food Valley, Rivierenland en Noord-Veluwe uitnodigen om zich aan te melden.

U kunt uw interesse kenbaar maken door vóór 12 februari 2017 uw cv en motivatie te sturen naar secretariaat@vnggelderland.nl.

Voor meer informatie over de vacature of over VNG Afdeling Gelderland kunt u contact opnemen met het secretariaat:

Frans Willems: franswillems@vnggelderland.nl, 0246963700

Tevens kunt u contact opnemen met een van onze bestuursleden. De contact gegevens vindt u op: https://vnggelderland.nl/over-ons/bestuur/Copyright © 2014  |   VNG Gelderland    |     door > Harms CommunicatieCreapolis Media |  Privacy statement