Nieuws

Een overzicht van de laatste nieuwsberichten van de VNG afdeling Gelderland.

Heeft u vragen of opmerkingen, of wilt u zelf een nieuwsbericht insturen? Mail dan naar:
secretariaat@vnggelderland.nl.

Nagekomen vacatures VNG CvA en E&I

22-08-2018

De VNG zoekt kandidaten voor negen vacatures in het College voor Arbeidszaken (CvA) en één vacature in de commissie Europa & Internationaal (E&I). Kandidaatstellen kan tot uiterlijk dinsdag 11 september 2018,12.00 uur.

We nodigen alle burgemeesters, wethouders, secretarissen, griffiers en raadsleden van harte uit zich kandidaat te stellen voor een of meer vacatures.

In de eerdere grote vacatureronde konden 9 posities in het CvA niet worden ingevuld door een gebrek aan benoembare kandidaten. Voorts is een vacature in de commissie E&I ontstaan.

Profielschetsen
In de algemene profielschets vindt u de vereisten voor de leden van de commissies CvA en E&I . Daarnaast vindt u in de specifieke profielschetsen per commissie de belangrijkste inhoudelijke thema’s voor de komende periode en het tijdsbeslag waarmee u rekening moet houden.

Procedure
De adviescommissie governance (onder leiding van voorzitter Paul Depla) selecteert per vacature één kandidaat. De kandidaat voor de commissie E&I wordt door het VNG bestuur benoemd tot lid. In de Buitengewone ALV in het najaar worden de kandidaten voor het CvA en eventuele tegenkandidaten aan de leden voorgelegd.

De ledenbrief vindt u hier. De bijlage met profielschets vindt u hier.Copyright © 2014  |   VNG Gelderland    |     door > Harms CommunicatieCreapolis Media |  Privacy statement