Nieuws

Een overzicht van de laatste nieuwsberichten van de VNG afdeling Gelderland.

Heeft u vragen of opmerkingen, of wilt u zelf een nieuwsbericht insturen? Mail dan naar:
secretariaat@vnggelderland.nl.

Kandidaten gezocht voor vacatures VNG-bestuur en -commissies

11-01-2019

De VNG zoekt kandidaten voor in totaal 23 vacatures in het bestuur, negen commissies en twee colleges. We nodigen alle burgemeesters, wethouders, secretarissen, griffiers en raadsleden van harte uit om zich kandidaat te stellen voor een of meerdere vacatures!

Het gaat in deze vacatureronde om vacatures die zijn ontstaan sinds de benoeming van bestuurs- en commissieleden in de Buitengewone ALV van 30 november 2018 en om vacatures die eerder zijn vrijgehouden in verband met de raadsverkiezingen voor herindelende gemeenten in november 2018.

Herindelingen in Groningen

Vanwege de herindeling van een groot deel van de gemeenten in de provincie Groningen is er voor gekozen om lokale bestuurders uit de herindelende gemeenten en uit alle andere Groningse gemeenten nog niet mee te nemen in de vacatureronde in het voorjaar van 2018. Gelet op het uitgangspunt dat iedere provincie in het bestuur en alle commissies is vertegenwoordigd streven wij ernaar in het bestuur en in iedere commissie minimaal één bestuurder uit de provincie Groningen worden opgenomen.

Aanmelden

Registreer u op  https://governance.vng.nl/  en vermeld naar welke vacature(s) uw belangstelling uitgaat. U kunt zich kandidaat stellen tot uiterlijk donderdag 7 februari, 12.00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.vng.nl/nieuws/19-01-09/kandidaten-gezocht-voor-vacatures-vng-bestuur-en-commissiesCopyright © 2014  |   VNG Gelderland    |     door > Harms CommunicatieCreapolis Media |  Privacy statement