Nieuws

Een overzicht van de laatste nieuwsberichten van de VNG afdeling Gelderland.

Heeft u vragen of opmerkingen, of wilt u zelf een nieuwsbericht insturen? Mail dan naar:
secretariaat@vnggelderland.nl.

Directieraad on Tour

09-07-2014

Het begin van deze nieuwe collegeperiode brengt ongetwijfeld ook in uw gemeente kersverse ambities, plannen en gezichten met zich mee. Naast bestaande zaken zijn er veel nieuwe zaken waarmee de gemeenten worden geconfronteerd. De directieraad van de landelijke VNG wil hiervan graag kennisnemen.

Net als in de vorige periode zullen Kees Jan de Vet en Jantine Kriens daarom het land ingaan om gemeenten te bezoeken. Zij zullen zich hierbij richten op hun eigen provincies. In het geval van de provincie Gelderland zal Kees Jan de Vet de gemeenten en colleges bezoeken. Een aankondiging van deze tour is onlangs uitgegaan naar de burgemeesters van de Gelderse gemeenten.

De 'Directieraad on Tour' in de afgelopen periode heeft tot meer dan driehonderd vruchtbare ontmoetingen in de provincie Gelderland geleid. Zo kon de Directieraad uit de eerste hand vernemen wat u bezig hield, en aan u teruggeven wat de landelijke VNG voor u kan betekenen. Kees Jan de Vet kijkt met veel genoegen terug op deze ontmoetingen en wil deze traditie deze collegeperiode dan ook graag voortzetten.

Indien u een bezoek op prijs stelt, verzoeken wij u dat kenbaar te maken aan het VNG-bureau op het mailadres gemeentebezoeken@vng.nl, en daarbij ook een contactpersoon voor uw gemeente te noemen.

De bezoeken vinden bij voorkeur op een dinsdag plaats en beginnen na de zomervakantie. Kees Jan de Vet bezoekt dan uw gemeente samen met een medewerker van het VNG-bureau.Copyright © 2014  |   VNG Gelderland    |     door > Harms CommunicatieCreapolis Media |  Privacy statement