Nieuws

Een overzicht van de laatste nieuwsberichten van de VNG afdeling Gelderland.

Heeft u vragen of opmerkingen, of wilt u zelf een nieuwsbericht insturen? Mail dan naar:
secretariaat@vnggelderland.nl.

Afscheid Frans de Lange als onze voorzitter

15-04-2015

Tijdens de Dag van de Gelderse Gemeenten 2015 te Barneveld is Frans de Lange, burgmeester van  Elburg, afgetreden als voorzitter van VNG Afdeling Gelderland. Zijn statutaire termijn was ten einde. In 2007 nam hij, toen nog als wethouder van Harderwijk, zitting in het bestuur. Na zijn vertrek naar Elburg werd hij voorzitter van onze vereniging.

Onder zijn leiding heeft de afdeling grote stappen gemaakt m.b.t. het moderniseren van de communicatie. Zo is er nu een eigen site en is de VNG Afdeling Gelderland actief op Twitter (@vnggelderland).

In de laatste periode van zijn voorzitterschap stond het ‘Project Sterk Bestuur’ centraal, wat de VNG Afdeling Gelderland in samenwerking met de provincie Gelderland is gestart. Samen met gedeputeerde Jan Markink nam hij de voortrekkersrol op zich.

Het bestuur van de VNG Afdeling Gelderland wil hem bij deze nogmaals bedanken voor zijn inzet als voorzitter en bestuurslid.Copyright © 2014  |   VNG Gelderland    |     door > Harms CommunicatieCreapolis Media |  Privacy statement