VNG Gelderland
Postbus 1, 6658 ZG Beneden-Leeuwen
Telefoon: 026-669 01 96
secretariaat@vnggelderland.nl
Menu

Meer informatie over de coronacrisis

De berichten over het coronavirus volgen elkaar in hoog tempo op. Ook de VNG en provincie Gelderland informeren regelmatig over de laatste stand van zaken. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Houd dan, naast onze website, de berichtgeving op onderstaande websites in de gaten.

Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG)
www.vng.nl/corona

Vanaf deze pagina informeert de VNG gemeenten over de coronamaatregelen en de effecten daarvan op gemeenten en gemeentelijke taken. Daarnaast vindt u op deze pagina antwoord op veelgestelde vragen en informatie over de financiële compensatie en de VNG-ondersteuning in de transitiefase. Deze coronapagina’s worden dagelijks geactualiseerd.

Daarnaast is er een tijdelijk forum ingericht. Dit is dé plek om ervaringen en werkwijzen uit te wisselen. Wil je een vraag stellen aan collega’s bij andere gemeenten dan kan dat hier. Iedereen die bij een gemeente werkt kan zich aanmelden.

Regelmatig brengt de VNG haar leden op de hoogte van de laatste stand van zaken middels ledenbrieven. Een overzicht van alle ledenbrieven vindt u hier.

Provincie Gelderland
www.gelderland.nl/Nieuwsoverzicht/COVID-19

Op deze pagina leest u alles met betrekking tot het coronavirus en provincie Gelderland. Zij delen hier actuele informatie over de maatregelen die worden genomen en de ontwikkelingen in Gelderland. Met de Gelderse impactmonitor geeft de provincie wekelijks een update van de gevolgen van COVID-19 voor Nederland en waar mogelijk doorvertaald naar Gelderland. Niet alleen de gevolgen voor de economie worden in beeld gebracht, dit wordt ook gedaan voor bijvoorbeeld cultuur, sport, duurzaamheid en leefbaarheid.

Hier kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief over de Gelderse impactmonitor. Eerdere edities van de nieuwsbrief zijn terug te lezen op de website van provincie Gelderland.

Laatste nieuws

VNG Gelderland bestaat 100 jaar en schenkt Gelderse gemeenten een boom
Terugblik bestuurlijke dialoogsessie ‘Toekomst van ons drinkwater’
Quick scan coalitieakkoorden
Toekomst van de Gelderse veren